Praktijk informatie POGZ

Praktijk Orthomoleculaire Geneeskunde Zeeland is gevestigd in de voormalige basisschool van ‘s-Heer Abtskerke. Rustig gelegen ‘onder de rook van Goes’.
POGZ is gevestigd op de begane grond aan de voorzijde van de school en heeft een eigen toegang. Zit je in een rolstoel of ben je slecht ter been, de praktijk is rolstoel toegankelijk en heeft een eigen invalidentoilet. POGZ is onafhankelijk en deelt geen voordeur met andere behandelaars. POGZ werkt enkel op afspraak en plant afspraken ruim in zodat er ruim de tijd is om aan jouw gezondheid te werken. Zo hoef je niet te wachten en is je privacy beter beschermd.

Woon je binnen Zeeland? POGZ doet al geruime tijd huisbezoeken en merkt dat cliënten dit erg waarderen. Schroom daarom niet en maak een afspraak voor een (thuis)consult.

PraktijkgegevensOverige gegevens
Praktijk Orthomoleculaire Geneeskunde ZeelandING IBAN: NL61INGB0753304414
van de Plasschestraat 10BTW nr.: NL053560589B01
4444AG ‘s-Heer AbtskerkeKvK: 62945106
tel:06-23537325AGB code POGZ: 90061077
info@pogz.nlAGB code Menheere: 90101555

Informatie MBOG

drs Rien Menheere is lid van de MBOG. Het lidmaatschapnummer bij de MBOG is 1042TL.

De beroepsvereniging MBOG bestaat sinds 1988 en maakt zich sindsdien o.a. sterk voor hoogwaardige opleidingen in de orthomoleculaire geneeskunde.

In 2020 is het Patienten Platform Orthomoleculaire Geneeskunde Nederland opgericht! Binnenkort kunt u via deze patienten belangen stichting uw vragen stellen, informatie inwinnen en uw belangen als orthomoleculaire client dan wel patient laten behartigen. Klik hier voor meer informatie.

Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen

De KAB is op 1 november 1996 opgericht door een aantal beroepsverenigingen uit het complementaire veld als klachtencommissie (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen). De reden hiervoor was dat een klachtenregeling voor de reguliere gezondheidszorg verplicht gesteld werd en deze beroepsverenigingen wilden zich hieraan conformeren.

Wanneer je een klacht hebt dan bespreek je je klacht in eerste instantie altijd met POGZ. Jouw klacht wordt in alle rust en redelijkheid samen besproken. Komen we er samen niet uit dan is er een formele procedure die je vervolgens kan volgen. Lees meer.