Tarieven en Vergoedingen

Tarieven consulten 2020

Kennismakingsgesprek, ca 15 minutenGratis
Intake / 1e consult, ca 85 minuten95,-
Vervolgconsult, 30-45 minuten60,-
Kort consult, 20-30 minuten 45,-


Laboratoriumonderzoek

Laboratoriumonderzoek kan onderdeel uitmaken van de behandeling. Dit onderzoek is mogelijk in bloed, haar, urine, speeksel, adem, uitstrijkje of ontlasting. 
Veneuze bloedafname gebeurt op een prikpunt in de nabije omgeving. Overige onderzoeken kunnen thuis uitgevoerd worden.
De kosten die hieraan zijn verbonden zijn afhankelijk van het soort onderzoek.

Wijze van Betaling

De consulten kunnen enkel contant worden afgerekend. Let op: het is (nog) NIET mogelijk te pinnen, hou daar s.v.p. rekening mee!

Onderzoeken die nodig zijn om de oorzaak van je klachten te achterhalen dienen vooraf te worden voldaan. Je krijgt hiervan een factuur. Betaling kan door middel van een overschrijving. Nadat het bedrag is bijgeschreven op de rekening van POGZ wordt het onderzoek naar jou opgestuurd of kun je dit bij POGZ ophalen.

Supplementen die nodig zijn om het herstel van je gezondheid te ondersteunen dienen vooraf te worden voldaan. Je krijgt hiervan een factuur. Betaling kan door middel van een overschrijving. Nadat het bedrag is bijgeschreven op de rekening van POGZ worden de supplementen naar jou opgestuurd of kun je deze bij POGZ ophalen.

Annulering

Afspraken dienen telefonisch, via whatsapp of per mail minimaal 24 uur voor de afspraak geannuleerd te worden. Bij annulering korter dan 24 uur voor aanvang van een consult is gezien de gereserveerde tijd & de gereserveerde ruimte, het gehele consult bedrag verschuldigd.

Vergoedingen

Bij een aantal zorgverzekeraars worden consulten orthomoleculaire geneeskunde (gedeeltelijk) vergoed, met name via de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding van de consulten is afhankelijk van de polisvoorwaarden.
Je kunt bij je zorgverzekeraar informeren hoeveel je vergoed krijgt.
Als je op deze link klikt dan krijg je via de zorgwijzer een overzicht van de verzekeraars die orthomoleculaire geneeskunde (deels) vergoeden.

Let op: Onderzoeken die POGZ laat uitvoeren om de oorzaak van je gezondheidsprobl(e)em(en) te achterhalen worden bijna nooit vergoed door de zorgverzekeraar.

Let op: Supplementen die POGZ je adviseert met het doel de oorzaak van je gezondheidsprobl(e)em(en) aan te pakken worden bijna nooit vergoed door de zorgverzekeraar.